Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

среда, 12. август 2015.

Merlin Monro - ( Mysterious Death Of Marilyn Monroe )



5. avgusta 1962 godine, u 36. godini života je umrla jedna od najvećih holivudskih filmskih zvezda pedesetih godina prošlog veka, Merlin Monro (Marilyn Monroe, 1926 - 1962). Iako je patolog zvanično njenu smrt proglasio samoubistvom, malobrojni su oni koji su u to i poverovali.

Kako su mnogi detalji ove tragedije bili kontraverzni i nisu bili otvoreni za javnost, a patolog nakon obdukcijskog nalaza saopštio da je u njenom organizmu pronašao veliku količinu barbiturata te da je „verovatno reč o samoubistvu”, do danas je stvoreno mnogo teorija u kojima se na ostnovu nagađanja, pretpostavki ali i objavljenih činjenica tvrdi da je reč o zataškanom ubistvu.

Ubistvo je naredio Džon Kenedi.

Dobro čuvana tajna o ljubavnoj vezi holivudske dive i tadašnjeg predsednika SAD, pretila je da bude otkrivena, kada je Monro 19. maja 1962. Kenidiju na rođendanskoj proslavi otpevala sada već legendarnu verziju pesme „Happy birthday, Mr President”. Ova nežna interpretacija izvedena sa neskrivenom emocijom, predstavljala je svojevrsno priznanje ljubavi koje je pretilo da izazove ozbiljan politički skandal čije su razmere mogle da budu takve da unište Kenedijevu karijeru. Zbog takvih okolnosti, predsednikovog opravdanog straha da će Monro javno izneti detalje njihovog intimnog života, kao i činjenice da je ovo ujedno bio i njen poslednji nastup, mnogi teoretičari zavere tvrde je lično Kenedi naredio njeno ubistvo.

Ubistvo je naručio ili je lično ubio Robert Kenedi

Prema ovog teoriji, slavna glumica je pred smrt imala aferu sa tadašnjim državnim tužiocem, predsednikovim bratom, Robertom Kenedijem. Kako je tokom njihovog intimnijeg druženja saznala o tajnim vezama ove porodice sa mafijom, postala je pretnja njegovoj blistavoj karijeri. Ova teorija se bazira na dokumentima koje je za vreme dok je pratio i prisluškivao filmsku divu za sobom ostavio detektiv Fred Otaš, a koje je mnogo godina kasnije pronašla njegova ćerka. Prema tim zapisima, ona se te noći posvađala sa Robertom, pa se pretpostavlja da ju je on i ubio, a potom sve zataškao.

Ubila ju je mafija

U knjizi „Dvostruka prevara“, Čak Đankana tvrdi sasvim suprotno. Prema njegovim saznanjima Merlin Monro je ubila mafija kako bi stavila do znanja državnom tužiocu Robertu Kenediju kako prolaze oni koji su toj istoj mafiji za petama. Ubistvo je namerno izvršeno na način koji bi istragu i javnost naveo da u prvi plan kao glavne osumnjičene za ovo delo stave braću Kenedi.

Ubio je psihijatar

Dr Ralf Grinson je bio psihijatar koji joj je za smirenje pripisao barbiturate. Pristalice ove teorije tvrde da se lekar tokom seansi „smrtno” zaljubio u nju, a kada je shvatio da će ta ljubav zauvek ostati nuzvraćena, te noći joj je dao „smrtnu dozu” leka, verujući da će na taj način javnost i patolog poverovati da je reč o samoubistvu.

Nalog za ubistvo je dala CIA

Poslednja teorija koja se pojavila u javnosti se bazira na nedavnom priznanju Normanda Hodžisada, koji tvrdi da je po nalogu Američke obaveštajne službe ovo ubistvo on lično izvršio kao član male „ćelije“ koja je bila zadužena za političke likvidacije onih koji predstavljaju opasnost po bezbednost države.

Cini se da teorije zavere o tom tužnom činu nikada neće prestati. Razlog tome leži u činjenici da se sve ono što se tada moglo čuti u javnosti kao zvanična verzija, u mnogome ne poklapa sa sledom događaja te večeri i dokazima koji su naknadno obelodanjeni, ali se pre svega nalazi u dugogodišnjoj ljubavi njenih fanova koji zahvaljući onome što je ona istinski predstavljala kao kultna filmska diva, modna ikona i seks simbol dvadesetog veka, ne žele da prihvate da je više nema.

1 коментар:

  1. PRIDRUŽITE ILLUMINATI BRODARSTVO ZA BOGATOST, FAME I SVE OKRUGLI USPJEH. PRIDRUŽITE SE DANAS I IMATE SVE VAŠE ŽELJE U ŽIVOTU. NO HUMAN SACRIFICE:

    OTVORENI FESTIVAL JE OVDJE PONOVNO! Pridružite se ILLUMINATI BROTHERHOOD-u danas za bogatstvo, slavu, moć i uspjeh. Svaki novi (novi) član (i) dobiva neporecivu nagradu od 2.000.000 američkih dolara pored ostalih materijalnih pogodnosti nakon pokretanja. Svrha gore navedene financijske nagrade je pomoći novom članu da se uklopi u klasu i status članova kluba. Novi član (i) također primaju $ 75000 američkih dolara kao mjesečnu plaću. Imajte na umu da što više odlazite u društvo, to će vam život postati bolji. Pridružite nam se danas i postanite bogati, slavni i uspješni. Za više informacija, kontaktirajte nas s detaljima prikazanim u nastavku. Kontaktirajte nas danas dok vas pripremamo za vašu inicijaciju.
    Dobro iskoristite ovu veliku priliku i imate sve svoje želje u životu.

    E-pošta: Williamroberhail666@gmail.com
    WhatsApp: +2348147766277
    Kontakt: +2348078351159

    ОдговориИзбриши