Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

уторак, 7. април 2015.

Kristalna piramida ( Crystal Pyramid in the Bermuda Triangle )



Američki i francuski istraživači su postigli monumentalno otkriće: delimično providna, piramida kristalnog izgleda, uzdiže se iz dna Kariba – njeno poreklo, starost i svrha su potpuno nepoznati. Gigantska struktura, možda i veća od Velike Keopsove piramide u Egiptu, na početku identifikovana od strane lekara 1960. godine, nezavisno je potvrđena od strane ronilačkih klubova iz Francuske i SAD-a. Otkriće je potreslo naučnike širom sveta.

Prema istorijskim činjenicama, piramidu je slučajno otkrio doktor Rej Braun iz Arizone tokom 1968. godine. Braun je bio na Karibima na odmoru i ronjenju s prijateljima u regionu na Bahamima poznatom kao „Jezik Okeana“ (eng. the Tongue of the Ocean). To je područje je dobilo takav naziv jer se morsko dno, u obliku jezika, proteže od ostrva i oštro pada prema mnogo većim dubinama. Kada je video svoje otkriće, doktor je objasnio da je bio odvojen od svojih prijatelja tokom ronjenja. Kada im se pokušavao ponovo pridružiti, došao je iznad masivne strukture koja se diže iz okeana: crn, nezgrapan objekat ocrtavan svetlijim filtriranim sjajem sunca kroz vodu. Objekat je bio u obliku piramide. Budući da mu je preostalo malo kiseonika u boci, nije mogao potrošiti dovoljno vremena da istraži piramidu, ali je zato pronašao čudnu kristalnu kuglu. Doneo ju je na površinu, a kasnije kada su istraživači proučili drevni kristal, bili su zapanjeni njegovim svojstvima.

Neki su istraživači Bermudskog trougla godinama teoretisali da postoji čudan izvor energije na dnu mora u tom delu okeana koji utiče na vazduhoplove, brodove i plovila. Nekoliko istražitelja pretpostavljaju da ako je legendarni Atlantis zaista postojao onda ostaci njegove mitske energetske mašine (vrtloga vibracija) još uvek mogu biti netaknuti na dnu okeana. Takva mašina, tvrde oni, verovatno bi bila piramidalnog oblika, te ujedno i izvorni istorijski predložak kojeg su kulture širom sveta kopirale mnogo kasnije.





Нема коментара:

Постави коментар