Mnogo neobjašnjivih događaja odigralo se tokom istorije ljudske civilizacije. Uprkos današnjoj tehnologiji, mnoge misterije su i dalje ostale nerešene, a stručnjaci i nauka nemaju odgovore na mnoga pitanja. I kad se dođe do rešenja, naučnici neka od njih ostave za sebe. Istorija čovečanstva prepuna je nerešenih misterija od kojih su neke više nego zastrašujuće i izazivaju veliku pažnju kako običnog sveta, tako i naučnika.Ako volite misterije o duhovima, vanzemaljcima, drevnim civilizacijama, cudnim bicima, neobicnim pojavama, neobjasnjivim nestancima, neresinim istorijskim zagonetkama..., onda ste na pravom mestu. Vodimo Vas na putovanje kroz svet Najvecih svetskih misterija. Zagonetni slučajevi i drevne misterije su pred Vama. Probajte da rešite ono što drugi nisu mogli.Pridruzite nam se.
Podelite sa nama vasa misteriozna i paranormalna iskustva.

Do you believe ?

UKOLIKO smatrate da citav tekst ili deo teksta ne odgovara istini, napišite svoje mišljenje, ili drugi tekst na istu temu, pošaljite nam i mi cemo to veoma rado postaviti na ovu stranicu.

субота, 18. април 2015.

Covek iz Taureda ( The Mystery Man from Taured )




Jedan od najzagonetnijih događaja 20. veka nije bio povezan sa letećim tanjirima, teorijama zavere, krivičniim delima ili čak u vezi sa viđenjima čudnih stvorenja. Dešava se u naizgled normalan dan i na jednom od opštih mesta koje se može zamisliti - jedanom aerodromu. Čak i danas niko ne zna tačno šta se tamo dogodilo ili zašto je obični poslovni putnik postalo centar misterije, uglavnom zaboravljene danas.

1954. godine naizgled normalan muškarac navodno je sleteo avionom u Tokio. Kada je na aerodromu predao svoj pasos kako bi dobio pecat, odveden je u sobu za ispitivanje. Razlog? Njegov autentičan pasos izdala je zemlja za koju niko nikada nije čuo - Taured.

Muškarac je tvrdio kako se njegova zemlja nalazi između Francuske i Španje. Kada su tražili da je nađe na karti, pokazao je - Andoru. On za Andoru nikada nije čuo i tvrdio je da se na tom mestu već 1000 godina nalazi Taured. Takođe je rekao da već pet godina redovo odlazi u Japan na poslovna putovanja bez ikakvih problema, a njegov pasos je potvrdio njegovu priču. U njemu su se nalazili pecati carine i vize, a muškarac je uz sebe imao valjani novac iz nekoliko evropskih zemalja, vozačku dozvolu iz Taureda i čekovnu knjižicu nepoznate banke.

Nakon nekoliko sati ispitivanja odveden je u obližnji hotel. Dva službenika imigracijske policije do jutra su stajala ispred njegove hotelske sobe. Na njihovo zaprepaštenje, kada su ujutro ušli u sobu videli su da je muškarac nestao. Jedini alternativni izlaz iz sobe bio je prozor. Međutim, soba se nalazila na 15. spratu hotela, iznad prometne ulice, a na fasadi hotela nije bilo nikakvih izbočina uz pomoć kojih bi se misteriozni muškarac mogao spustiti na tlo.

Нема коментара:

Постави коментар